31
Beschikbaar
31
Niet beschikbaar
Het zal niet altijd mogelijk zijn om aan het verzoek van de voorkeursdatum te voldoen. We houden er wel zo veel mogelijk rekening mee.
closeSluiten
slide
anbi
Stichting Prehistorisch Kamp Apeldoorn - Haps | Park Berg en Bos | info@hapsproject.nl
slogan Haps

Particulieren en groepen

 

Verblijf met vrienden, familie, club of bedrijf
Het Hapsproject staat ook open voor groepen buiten schoolverband: vrienden, familie, vereniging, bedrijf of afdeling. Wij verwachten van al onze gasten wel dat zij zich aan ecologische educatieve opzet van het Hapsproject conformeren. Dat houdt in dat het Hapsproject geen lokatie voor feesten is.

Het “Oergevoel” of “back to basic”
Veel mensen zijn op zoek naar intensief contact met de natuur. Het Hapsproject gaat uit van het principe: hoe primitiever de cultuur hoe dichter bij de natuur. Het zelf bereiden van voedsel (brood en soep), het stoken van vuren, de zorg voor de dieren, de stilte van het bos en de duisternis van de avond zijn de elementen voor een mooie natuurervaring.

Teambuilding
Met een verblijf zo in het rauwe leven van de prehistorie leer je elkaar van een volkomen andere kant kennen. In overleg valt er een programma samen te stellen waarin de nodige opdrachten worden opgenomen. Dit kan onder begeleiding van de Hapsmedewerkers en eventueel in te huren trainers.
Afhankelijk van programma en duur wordt een prijs vastgesteld.

Re-enactment
Het Haps dorp is een setting van de ijzertijd van rond 500 voor Chr. Het verschil met vroege middeleeuwen, Vikingtijd of zelfs 19e eeuws plattelands leven is niet zo groot. Dus voor re-enactmentgroepen is het Haps een perfecte plek voor de beleving van het leven terug in de tijd.

Tarieven
Geldig vanaf de zomervakantie, onder voorbehoud van wijzigingen of typefouten.

Weekend 
Van vrijdag (na 18.00 uur) tot zondag (18.00 uur).

Weekend particulieren

2023-2024:
12 jr. en ouder €72,50
kind. 4- tot 12 jr. €33,50

2023 en verder:
+ jaarlijkse
inflatiecorrectie


Deze prijzen zijn exclusief voedsel. Een voedselpakket is toe te voegen á €5,50 per persoon (excl BTW €0,45). Het pakket bestaat uit groenten (ui, prei, wortelen, kool), kaas, een appel en een ei per persoon, het gebruik van linzen, gierst, bouillon en hapsthee en eventueel vlees (varkensschouder). Bij een voedselpakket zonder vlees wordt in overleg extra groenten/ fruit en kaas toegevoegd.

 

Bijzondere periodes

Hieronder verstaan wij de winter-, Pasen-, Hemelvaart- en Pinksterperiode 

Bijzondere periodes 
Particulieren
gegevens over tarieven, groepsgrootte
en beschikbaarheid 
op aanvraag

 

Weekverblijf
Voor de schoolvakanties is er een speciaal weekarrangement voor particulieren: van vrijdag (na 18.00 uur) tot vrijdag (12.00 uur). Dit arraangement is exclusief voedselpakket.

schoolvakanties
Bijzondere periodes 
Particulieren
2022-2023:
12 jr. en ouder €176,-
kind. tot 12 jr. €88,-
2023 en verder:
+ jaarlijkse
inflatiecorrectie

 

Verblijf op maat
Na Pasen en Pinksteren of rondom nationale feestdagen is er gelegenheid om voor 1 of 2 dagen te boeken

 Scholen of particulieren
bijzondere periodes

2022-2023:
Tarieven op aanvraag

2023 en verder:
Tarieven op aanvraag

 

Minimum en maximum aantal personen 
Men kan met minimaal 15 en maximaal 55 personen de Hapslocatie huren. Met minder dan 15 personen kan wel, maar het minimum tarief voor 15 volwassenen (van 12 jaar en ouder) is de ondergrens van de te betalen verblijfskosten.  

Huisdieren
Vanwege de aanwezige dieren, kippen,ganzen,varkens en schapen, zijn huisdieren niet welkom!

Door een techinsche storing is het op dit moment niet mogelijk te boeken via de site. Wilt u graag boeking doen, neem dan contact op met reserveringen@hapsproject.nl

 

Boek uw verblijf